ANĐELKO ZAHVALJUJE Kaže dobar bio odziv, unatoč radnom danu, za koji reče da će bit neradni

Dragan Čović, od milja zvani Anđelko zahvaljuje biračima na izvrsnom odazivu na izborima za Hrvatski sabor. 

Zahvalu prenosimo u cijelosti:

“Poštovani hrvatski narode diljem Bosne i Hercegovine, uvaženi birači, poštovani članovi i dragi simpatizeri, u ime Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine i ovim putem izražavamo svoju duboku zahvalnost svim Hrvaticama i Hrvatima koji su na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor iskoristili svoje biračko pravo i iskazali plebiscitarnu podršku kandidatima okupljenima oko sestrinske stranke, Hrvatske demokratske zajednice.

Visoka izlaznost i dokazana podrška Hrvata u Bosni i Hercegovini politikama Hrvatske demokratske zajednice zalog su i za trajno i neupitno ojačavanje suradnje na izgradnji europske Bosne i Hercegovine, zaštiti prava Hrvata kao konstitutivnog naroda te izgradnji boljih prilika za Hrvate i sve ostale žitelje u Bosni i Hercegovini.

Naš narod je ponovno poslao jasnu poruku o ujedinjenosti političke obitelji HDZ-a u obje domovine, potvrđujući snagu hrvatskoga zajedništva i snagu Hrvatske demokratske zajednice u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj. Poštovane Hrvatice i Hrvati, dozvolite stoga još jednom iskazati najdublju zahvalnost u ime najsnažnije političke obitelji i stožerne stranke hrvatskoga naroda u Bosni i Hercegovini”, istaknuo je Čović. 

FOTO  Plenkoviću 3 mandata dijaspore, evo tko su naši novi potencijalni šutači i ruka dizači u Saboru

HDZ-ova lista odnijela je Andreju Plenkoviću sva tri mandata 11 izborne jedinice. Nakon obrađenih 96,88 biračkih mjesta razvidno je da je HDZ-ova lista dobila gotovo 80 posto glasova inozemstva.&nbsp…

Izvor: Hercegovina Info

Recent News