Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Na korištenje portala Cro24NET-a i svih njegovih dijelova (uključujući aplikaciju za mobilne uređaje) primjenjuju se ovi Uvjeti korištenja.

Korištenjem i/ili registracijom na Cro24NET, korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem Cro24NET-a ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Portal

Cro24NET se ne smije koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Portal posjetiteljima u dobroj namjeri osiguravaju korištenje sadržaja. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Cro24NET-a ako ne krše uvjete korištenja, osim u slučajevima kada je jasnim isticanjem cijene navedeno da se korištenje pojedinih sadržaja naplaćuje.

Cro24NET portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje Cro24NET-a koristite na vlastitu odgovornost i Cro24NET se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korištenjem.

Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

Autorska prava

Cro24NET polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka, registrirane žigove i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Cro24NET-a koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje koje su na Cro24NET postavili ili na koje imaju pravo partneri i oglašivači ili drugi korisnici.

Sadržaj na Cro24NET-u zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu Cro24NET-a ili oglašivača.

Sadržaji objavljeni na Cro24NET-u mogu se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te uz poštivanje svakog na sadržaju navedenog ograničenja prava.

Linkovi na vanjske stranice

Cro24NET je servis vijesti koji automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik kada otvori (klikne) vijest na Cro24.NET-u upućuje na vijest s izvorne web-stranice.

Vijest prenesena na Cro24NET se sastoji od tekstualnog dijela i pripadajuće slike prenesene s izvorne vijesti.

Linkovi objavljeni na Cro24NET i sadržaj linkova koji vode na web-stranice i usluge nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Cro24NET-a i Cro24NET nije odgovoran za sadržaj tih stranica, kao niti za naknadne promjene sadržaja tih stranica.

Cro24NET nije vlasnik sadržaja kojeg prenosi putem RSS protokola i ne polaže nikakva prava na preneseni sadržaj, niti preneseni sadržaj odražava stavove portala Cro24NET.

Cro24NET portal sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Cro24NET linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne mogu se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Cro24NET portala. Sadržaj izvan Cro24NET portala koristite na vlastitu odgovornost.

Zaštita privatnosti

Cro24NET kao voditelj zbirke osobnih podataka korisnika Portala štiti privatnost korisnika u skladu s odredbama primjenjivih propisa.

Što su kolačići (cookies) i koja im je funkcija?

Kolačići (cookies) su tekstualne datoteke koje na računalo korisnika sprema web stranica koju korisnik posjeti.

Promjene pravila

Cro24NET zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi Cro24.NET. O važnim promjenama i dopunama Cro24NET-a mogu obavijestiti korisnike i/ili objavljivanjem na portal i/ili putem e-maila. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Cro24NET-u smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.

Ova pravila su na snazi od 01. siječnja 2023.

Skoči do alatne trake