DODVORAVANJE GAGRI Nova premijerka Vlade HNŽ mogla bi biti kćerka vlasnika hotela Buna

Kćerka Rafaela Gagre, vlasnika hotela Buna izvjesna je nova premijerka Vlade HNŽ. Buhač nema nikakvog političkog iskustva, a u medijima se prvi put pojavila u našim člancima – kao pretendentica na mjesto ravnateljice ZZO-a. Otac joj je pak bio istaknuti HDZ-ov dužnosnik, svojedobno na čelu HDZ HNŽ-a, dok se kasnije više okrenuo poduzetništvu. 

undefined

BOŠNJAK ODLAZI, TKO DOLAZI? Tri žene u trci za ravnateljicu ZZO-a, a prijavio se i jedan muškarac

Stana Burić, Ana Vidačak, Vedran Marčinko i Marija Buhač osobe su koje su se prijavile za ravnatelja ZZO HNŽ, saznaje hercegovina.info iz više izvora. Burić dolazi iz Ravnog, a u pro&scaron…

Gagrina struja u HDZ-u BiH željela ju je na čelu ZZO, dok je Bošnjakova struja gurala njegovu odanicu Anu Vidačak. Na koncu na Vladi ništa nisu uspjeli usuglasiti. U konačnici, čini se da nijedna od navedene dvije neće na čelo ZZO, a da bi Buhač mogla biti prva dama HNŽ-a, dok će se vrući krumpir zvani ZZO, uzdrman aferom Peti kat, rješavati nakon dolaska nove vlasti. 

Zanimljivo je da Dragan Čović u zasigurno najkompleksniju županiju gura osobu bez ikakvog političkog iskustva, a već znamo da su se na toj poziciji loše snalazile i osobe s političkim iskustvom, te su mnoge sjednice blokirane, bojkotirane, procesi godinama bili zaustavljeni zbog politički neslaganja HDZ i SDA, a što se najviše kristaliziralo oko izbora komesara MUP-a HNŽ. 

Na čelo Vijeća ministara Čović je već ranije lansirao ‘najljepše što HDZ ima ponuditi’, dok je za ministricu prometa i veza kadrovirao Stočanku Andrijanu Filipović. 

HNŽ ima mnoge probleme, prije svega sa iseljavanjem mladih ljudi, neotvaranjem radnih mijesta, neprivlačenjem investitora, kriminalom, korupcijom, nepotizmom.

Jasno je da je na ovoj poziciji nužna energična, karizmatična, sposobna osoba, politički izrazito pismena osoba, neovisno o tome kojega je spola. 

Koliko su ovi potezi predsjednika pametni i džentlmenski već smo ranije pisali i promišljali. Inače, pregovori o vlasti u HNŽ su u tijeku. Imena novih ministara još se pouzdano ne znaju, a HDZ BiH je stajališta da nitko od starih ministara neće ostati. 

undefined

Čović isturio dvije žene. Jednu zato što je najljepša, drugu zato što ne postavlja pitanja

Dvije dame koje je Dragan Čović neočekivano isturio na liste za opće izbore 2022. razočarale su čak i dio članstva stranke. HDZ Bosne i Hercegovine otkako ga ima, nije imao siromašniju ponudu…

undefined

DŽENTLMEN U SVOJU KORIST Dame nisu te koje imaju prednost nego Čović

Predsjednik HDZ-a BiH nakon ovih izbora pribjegava trikovima, te se i javnost u HNŽ-u zabavlja igrankama koja to žena zasjeda u premijersku fotelju nakon ranije puštenih dimnih signala. Čović…

Izvor: Hercegovina Info

Recent News