ZAMIJENIO IVANA LJUBIĆA Marko Đuzel novi direktor Zračne luke Mostar

260
SHARES
2k
VIEWS

Marko Đuzel novi je v.d. direktor Zračne luke Mostar. Kako je objavljeno na službenim stranicama Zračne luke Mostar, odluka je to koju je na današnjoj sjednici donio Nadzorni odbor.

Đuzel na mjesto direktora dolazi umjesto Ivana Ljubića koji je još jučer potpisao ugovor s Croatia Airlinesom za let od Mostara do Zagreba, te najavio kako su u završnoj fazi i pregovori s Ryanairom za letove niskotarifne kompanije u Hercegovinu.

Novi direktor mostarske zračne luke iza sebe ima deset godina iskustva u zračnom prometu, a do sada je radio u BHANSA-i te kao savjetnik direktora mostarskog aerodroma, a nedavno je na Univerzitetu u Sarajevu, Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije obranio doktorat na temu Optimizacija sustava traganja i spašavanja u slučaju avionske nesreće u Bosni i Hercegovini.

“U posljednje dvije godine Zračna luka – aerodrom Mostar napravila je značajnije pomake u izgradnji infrastrukture kako bi bila spremna odgovoriti na sve rastuće zahtjeve aviokompanija. Kao rezultat toga, uspjela je privući nove zračne prijevoznike i uspostaviti nove rute, čemu svjedoči i jučerašnji ugovor sa Croatia Airlines i pokretanje linije za Zagreb.

Prepoznajući važnost kontinuiranog razvoja i napretka, osnivači Zračne luke – aerodroma Mostar, predvođeni većinskim vlasnikom, Gradom Mostarom, na današnjoj sjednici Nadzornog odbora, imenovali su dr.sc. Marka Đuzela za novog vršitelja dužnosti direktora, osobu sa više od 10 godina iskustva u domeni zračnog prometa, koji će svojim znanjem, iskustvom i vizijom nastaviti voditi ovaj subjekt od velikog gospodarskog značaja.

Nadzorni odbor se također zahvalio i gosp. Ljubiću, dosadašnjem vršitelju dužnosti direktora, na radu i zalaganju u proteklom razdoblju”, priopćili su iz Zračne luke Mostar.

undefined

LUKA IZ KOJE POLIJEĆU SAMO PTICE Tko je Zračnoj luci Mostar slomio krila

Zračna luka Mostar – red letenja prazan. Slika koja govori više od tisuću riječi. 60 zaposlenih, zrakoplovi prizemljeni, a Hercegovci lete iz Splita, Dubrovnika i drugih gradova. Tko je…

Izvor: Hercegovina Info

Related articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Skoči do alatne trake