AKCIJA SPAŠAVANJA DOKTORA DRAGANA Vojska botova napumpala anketu do rezultata da Čović treba ostati

Kako su navikli ubacivati glasove i na izborima, te oko 19 okretati biračku volju u korist HDZ-a BiH tako je vojska HDZ botova sinoć i našu anketu napumpala u korist Dragana Čovića. 

Naime, u regularnom vremenu većina ljudi glasovala da Čović mora otići, da bi se u večernjim satima od 21 do 23 sata dogodio nenormalni skok, koji se vidi iz analitike ankete. Botovi sinoć nisu spavali, te nas i vas uvjeravaju da Čović treba ostati. 

Mi na hercegovina.info se slažemo da Dragan Čović treba ostati, jer ga članstvo, nesposobno i nehrabro za katarzu ne zna eliminirati. Zaslužuju ga i birači, eto vam ga. Međutim, nama iza 19 glasove nećete ubacivati te konstatiramo da glavnina anketiranih, minus botovi, kaže da Dragan Čović mora otići. U regularnom vremenu Čović je izgubio, a kako se neregularnostima sustavno bavimo bili smo vam dužno objaviti i ovu inficiranu anketu. 

Na prvoj fotografiji (ispod) vidite regularan tijek ankete, gdje 60 posto anketiranih smatra da Čović mora otići. 


Oko 21 sat događa se nagli obrat, a vojska botova glasuje za ostanak Dragana Čovića (foto iznad). Da se radi o potpuno neprirodnom skoku govori i krivulja (dolje), gdje je razvidno da se radilo o pravoj akciji spašavanja doktora Dragana. 

undefined

HDZ BOTOVI Brane stožernu stranku i bliske joj gospodarstvenike, napadaju medije i općenito neistomišljenike

Kada političke stranke ne mogu upravljati medijima, onda to pokušavaju utjecajem na javno mnijenje u javnom prostoru. Nakon što je mostarski gradonačelnik Mario Kordić rekao da po…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Izvor: Hercegovina Info

Recent News