Kristina Mandarina otkrila da je bila na novoj estetskoj operaciji: “Vraćam se na štand prodavati mandarine”

Starleta Kristina Mandarina podvrgnula se još jednoj plastičnoj operaciji. Ponovno se, naime, odlučila korigirati svoje grudi, a ovog puta zbog toga je otputovala u Beograd. Za RTL.hr ispričala je kako je prošao cijeli proces i kako se osjeća. Toliko je zadovoljna i dobro se osjeća da se razmišlja vratiti i na štand s mandarinama – svoje omiljeno radno mjesto!

“Što se tiče cijelog procesa operacije i pripreme prije samog zahvata, sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala.

Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kavu…”, priča Mandarina. “Odlučila sam se na korekciju zato što su moje prošle grudi dosta opale i opustile se pa je to trebalo korigirati. Sada sam oduševljena, doktor Milivojević stvarno je najbolji u svom poslu”, dodala je Kristina u svojoj ispovijesti o operaciji.

Uskoro planira povratak na štand!

Trenutno je i dalje u Beogradu zbog kontrola i pregleda, no uskoro će se vratiti u Hrvatsku – i na štand! Krenula je sezona njezinog omiljenog voća pa bi ubrzo mogla biti na radnom mjestu. “Baš razmišljam kada bi se vratila na štand. Mandarine su lagano krenule u prodaju te se nadam da ću i ja uskoro, za kojih tjedan ili dva kada se oporavim, doći na svoje radno mjesto”, dodala je starleta.

kristina mandarina2

Sretna je što je upoznala doktora Milivojevića i dala se u njegove ruke. “U njega stvarno imam povjerenja jer je i prva operaciju grudi prošla savršeno tako da u njega imam sve povjerenje, nemam straha. Ali sigurna sam da više nikada neću ići kod neprovjerenih i samoprozvanih doktora”, rekla je Kristina i dodala da ne planira ništa drugo popravljati na sebi. S operativnim zahvatima zasad je gotova. “Sada ću samo održavati što imam. Smatram da su njega, a prije svega zdravlje, najbitniji”, zaključila je Mandarina za kraj razgovora.

Moja reakcija na članak je…

Dojavi vijest

Izvor: Dalmacija danas

Next Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Recent News