I ŠTO ĆEMO SAD? Čoviću stiže otpor iz HT-a, Primorac neće dati ostavku

Premda je Dragan Čović, nakon što je članovima obitelji pomladio Elektroprivredu dao nalog da se pomlađuje i HT Mostar saznajemo da Vilim Primorac neće ići Giljinim putem.

undefined

‘POMLAĐIVANJE’ U EP Čovićev šura 60+ ostao u Upravnom odboru, kao i rođak Lesko

Pomlađivanje Elektroprivrede HZ BH proteklo je u najboljem redu. Nakon što smo identificirali vršitelja dužnosti Elektroprivrede Dragu Bagu, kao kuma Čovićeva zeta, uočili smo da je u…

On je prema saznanjima našeg portala odbio ostavku, te planira ostati na čelu HT-a do isteka mandata, potvrđeno nam je iz više izvora. U HT Mostaru šute na naše upite oko naloga za ostavku, ali i oko obijanja istih. 

‘Revolucija’ Dragana Čovića mogla bi završiti već sa Elektroprivredom, iz koje je jasno da je cilj bio isturiti članove obitelji na ključne pozicije. Najavljen je još i Elektroprijenos. Zanimljivo, u najavi nema recimo Službe za zapošljavanje, SKB-a, Uprave za neizravno oporezivanje. Neke se direktore Čović ne usudi micati, a cilj operacije ‘pomlađivanje’ čini se bila je Elektroprivreda, te su u kontekstu iste trebala pasti još dvojica direktora kao kolateralna šteta. 

Kao potencijalni nasljednik Primorca navodi se Toni Kraljević, inače rodbina širokobriješkog gradonačelnika. 

undefined

ČOVIĆ SKIDA SVE OSIM SEBE Slijedi HT Mostar, i njima El Presidente naložio ostavke

Nakon Elektroprivrede nalog za ostavke dobio je i HT Mostar, u kojem bi se smjena trebala odigrati ovih dana. Vilimu Primorcu do mirovine je ostalo svega dva mjeseca, pa upućeniji tvrde da je on…

Izvor: Hercegovina Info

Next Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Recent News