KAKO SMO I NAJAVILI Kum Čovićeva zeta v. d. Elektroprivrede HZ HB, završeno pomlađivanje

Sukladno našem jučerašnjem članku, da za v. d. ravnatelja Elektroprivrede dolazi kum od zeta Dragana Čovića, danas je kadrovirala federalna Vlada. 

Time se, po stoti puta potvrdilo pisanje našeg portala. Zet Dragana Čovića, Mario Krezić kum je danas imenovanom Dragi Bagi. 

Evo dijela Vladina priopćenja: 

Vlada Federacije BiH je, na prijedlog Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije, dala prethodnu suglasnost Skupštini privrednog društva JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar za imenovanje Ružice Mikulić za vršitelja dužnosti člana Nadzornog odbora ovog gospodarskog društva u ime državnog kapitala do okončanja natječajne procedure, a najduže do tri mjeseca. Prethodno je dana prethodna suglasnost ovoj skupštini za razrješenje Ive Vincetića, člana Nadzornog odbora, na osobni zahtjev. 

Na prijedlog Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije dana je prethodna suglasnost Nadzornom odboru Gospodarskog društva JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar za imenovanje vršitelja dužnosti članova Uprave ovog gospodarskog društva do okončanja natječajne procedure, a najduže na vremensko razdoblje do dvanaest mjeseci.

Riječ je o imenovanju Drage Bage za v.d. generalnog direktora, Roberta Leske za v.d. izvršnog direktora za pravne poslove, Anabele Brekalo za v.d. izvršnog direktora za ekonomske poslove, Dražena Zelenike za v.d. izvršnog direktora za proizvodnju električne energije, Ilije Bakalara za v.d. izvršnog direktora za distribuciju električne energije i Ivice Prskala za v.d. izvršnog direktora za opskrbu električnom energijom. Prethodno je dana prethodna suglasnost ovom nadzornom odboru za razrješenje članova Uprave zbog podnesene ostavke.

Simptomatično je da nije imenovan direktor za razvoj. Na tu funkciju je trebao biti imenovan Mario Krezić, zet Dragana Čovića, no čini se da je naš jučerašnji članak ipak malo pomutio planove, tj. odgodio i ovo imenovanje, koje je pravi razlog smjene Marinka Gilje i uprave.

undefined

ČOVIĆEVO POMLAĐIVANJE EP HZ-HB Za direktora razvoja stiže mladi zet Krezić, za v. d. direktora zetov mladi kum Bago

Dok jedan Čovićev zet ravna bh. nebom, drugi Mario Krezić mogao bi doći za direktora razvoja u tom poduzeću, a njegov kum Drago Bago dolazi za v.d. ravnatelja Elektroprivrede HZ HB.  To je…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Izvor: Hercegovina Info

Next Post
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Recent News