TROJAC JE JOŠ UVIJEK NN Zbog batinjanja u Mostaru ispitan i djelatnik ZZO-a

Dva mjeseca nakon što je u Mostaru pretučen Damir Martinac, radnik zagrebačkog CUSPIS-a, javnost još uvijek ne zna tko je trojka koju je predvodio sin Rade Bošnjaka, a koja ga je pretukla. 

“Vezano za Vaš upit pod točkom 4. obavještavamo Vas da je Tužiteljstvo HNŽ zaprimilo izvješće o počinjenom kaznenom djelu, sa prilozima, protiv D.B. iz Mostara i tri za sada NN osobe zbog kaznenog djela „laka tjelesna ozljeda“ KZ F BiH počinjenog na štetu oštećenog D.M., iz Mostara. Temeljem navedenog izvješća Tužiteljstvo je donijelo nalog o provođenju istrage i u tijeku je poduzimanje određenih istražnih radnji u ovom predmetu. Dakle, predmet je u radu”, potvrdili su za Hercegovina.info iz Tužiteljstva HNŽ. 

Prema našim saznanjima istragu u ovom predmetu je preuzeo FUP, koji je ispitao i jednog djelatnika ZZO-a. 

Iz ZZO-a o svemu i dalje šute, a dok batinjanje ispituje FUP, aferom ‘Peti kat’ se bavi SIPA.

ZZO HNŽ-a je formalno pravno obezglavljen, a Ana Vidačak, ‘ravnateljica’ isteklog mandata na radiopostajama čestita blagdane, premda je imenovana najduže na tri mjeseca, što znači da joj je mandat istekao prije mjesec dana.

Savjetniku Radi Bošnjaku također je istekao ugovor u ZZO-u te je od prvi travnja odjavljen, nezaposlen. 

undefined

EKSKLUZIVNO  ČETVORICA NA JEDNOGA Sin Rade Bošnjaka s trojicom batinaša u Mostaru pretukao radnika Vinka Kojundžića

Trojica batinaša predvođena sinom Rade Bošnjaka sinoć su u Mostaru prebila radnika zagrebačke tvrtke Cuspis Damira Martinca. Martinac, raniji zaposlenik ZZO-a HNŽ-a odnedavna živi u…

Izvor: Hercegovina Info

Recent News