PRIPREMA SE DUŽE VRIJEME Kćerka Rade Bošnjaka na čelu Studentskog centra Mostar?

Kćerka Rade Bošnjaka Anita Glibić, izvjesno je, nova je ravnateljica Studentskog centra u Mostaru. Ona će tamo naslijediti višegodišnjeg ravnatelja Dragana Mikulića, koji je na čelu Studentskog centra bio četiri mandata i peti kao vršitelj dužnosti direktora. 

Glibić je, naravno, najbolja kandidatkinja, a Rade Bošnjak i rektor Zoran Tomić nemaju apsolutno ništa s ovim izborom. Zasigurno s tim nema veze ni činjenica da je Glibić Tomićeva asistentica na fakultetu, a rektorat odlučuje o izboru ravnatelja. 

Studentskom centru Mostar prije tjedan dana slali smo upit oko ovog imenovanja, gdje je Glibić pomoćnica ravnatelja za sektor društvenih djelatnosti – nisu odgovorili. 

Još koji dan aktualni direktor Studentskog centra u Mostaru Dragan Mikulić na mobitel nam je potvrdio je da je Glibić jedna od prijavljenih, a za hercegovina.info tvrdi da još ne znaju tko će ga naslijediti. 

“Natječaj je okončan i to je sad na Rektoratu Sveučilišta koji treba dalje odlučiti, mislim da je čak i odlučeno…”, kazao je Mikulić. Upitan je li njegova nasljednica Anita Glibić, kazao je: “Ona je bila jedan od kandidata, sve bi se moglo znati sutra, najbolje je sve navode provjeriti u Rektoratu”.

Podsjetimo, Bošnjakov sin koji se veže uz batinjanje u Mostaru zaposlenik je Vanjskotrgovinske komore, drugi sin je u BHANSI, jedna nevjesta u Sužbi za zapošljavanje…

undefined

BATINAŠI NEVINI Sin Rade Bošnjaka normalno ide na državni posao

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, čiji je zaposlenik Darko Bošnjak, sin donedavnog ravnatelja ZZO-a, a koji je predvodio batinaše koji su u Mostaru pretukli Damira Martinca…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Izvor: Hercegovina Info

Recent News