PUTNICI GODINE Sveučilište daje 80 tisuća maraka agenciji da im kupuje zrakoplovne karte

Sveučilište u Mostaru za 80 tisuća maraka nabavlja usluge posredovanja pri nabavi aviokarata za potrebe rektorata i ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru.

Ugovor između Sveučilišta i putničke agencije ‘Niki travel’ odnosi se na dvije godine, odnosno u razdoblju od 14. ožujka 2023. godine do 13. ožujka 2025. godine.

Suradnja nije obuhvaćena Sporazumom o javnoj nabavi, a ponuda od 80 tisuća maraka bez PDV-a označena je kao ekonomski najpovoljnija ponuda.

Osim ‘Niki travela’, Sveučilište je zaprimilo još jednu ponudu, no odlučili se za ovu agenciju sa sjedištem u Mostaru. Ono što je bilo zanimljivo u objavljenom natječaju jest cjenovni raspon traženih ponuda.

Mostarsko Sveučilište je za najniže prihvatljivu ponudu stavilo iznos od 10 tisuća maraka, a za najviše prihvatljivu ponudu iznos od 80 tisuća maraka bez PDV-a, a vrijednost ugovora koji je zaključen 14. ožujka 2023. iznosi upravo toliko.

undefined

STUDENATA SVE MANJE, LIMUZINA SVE VIŠE Sveučilište iskeširalo 75 tisuća (bez PDV-a) za novi automobil, naravno u MRM-u

Sveučilište u Mostaru za potrebe Fakulteta zdravstvenih studija kupilo je automobil u iznosu od 75 tisuća maraka bez PDV-a. Prvotno je Sveučilište nabavku procijenilo na 65 tisuća…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

Izvor: Hercegovina Info

Recent News