ZADOVOLJAN POSLOM Kordić odbio Barbarićevu ostavku

Nakon rasprave u Gradskom vijeću Mostara o stanju u Javnom poduzeću ”Mo parking” i nakon izvješća o poslovanju tog gradskog poduzeća direktor Ivan Barbarić ponudio je mostarskom gradonačelniku svoj mandat na raspolaganje, no gradonačelnik Mario Kordić odbio je njegovu ostavku.

Kordić je u svom obraćanju vijećnicima kazao kako je zadovoljan poslom urađenim u Mo parkingu i financijskim rezultatima ostvarenim u protekloj godini.

Dodao je kako je Barbarić „podigao Mo parking iz mulja” te sada to poduzeće zapošljava 27 djelatnika i posluje s dobiti.

Prilikom današnje rasprave u Gradskom vijeću Grada Mostara o J.P. ‘MO Parking’, direktor navedenog poduzeća Ivan Barbarić na vijećničko pitanje Silvija Bubala: “Na čije ime glasi povlaštena karta P112976 izdana 12.10. 2022 u 14:23 sati, te mjesečna karta 95412 za posebna parkirališta?”, direktor J.P. ‘MO Parking’ Ivan Barbarić je odgovorio da je njegova. 

undefined

BARBARIĆ PRED VIJEĆEM Priznao da je koristio povlaštenu kartu P112976 i stavio mandat na raspolaganje

Prilikom današnje rasprave u Gradskom vijeću Grada Mostara o J.P. ‘MO Parking’, direktor navedenog poduzeća Ivan Barbarić na vijećničko pitanje Silvija Bubala: “Na čije ime glasi povla&scaron…

Izvor: Hercegovina Info

Recent News